dilluns, 22 d’agost de 2011

Compromissos per un nou curs

De vacances, de vacances... per fi pareix que ja estic descansant, o almenys em sent més descansat. De veres que ho necessitava.
I sense voler un es planteja novetats per al nou curs. El problema és quan ho mirem tot des d'esta perspectiva estiuenca, descansada, sense l'aclaparament del dia a dia durant el curs. Però potser este curs puga ser realitat. Per ara els meus compromissos per a este curs serien:

  • Esport: tots el dies un ratet per a fer esport. Gimnàs, bici... no puc estar tot el dia tancat al despatx. La faena, de tota manera, no acaba mai. I amb això amainar de pes, que he guanyat prou.
  • Cervesa: no dir mai no a una cervesa, a un café, a un convit... les relacions socials són necessàries per a viure. Així acceptar a qui vulga fer-se present en ma vida.
  • Oració: mig hora cada dia per a trobar-me i trobar-lo, per a respirar, per a trobar què vol de mi, que no ho tinc molt clar.

Ara me'n vaig de viatge. 1 setmana de creuer per l'Adriàtic i l'Egeo. Amb la família: mon pare, mon germà, la cunydad, els nebots, ma tia... Mon pare diu que és l'últim viatge llarg i lluny que fem, així que caldrà aprofitar-lo.
Dia 30 torne, i comencem una altra volta l'aventura d'un nou curs. En les teues mans!

Ale! Avant i amunt!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer-te present deixant el teu comentari.